امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کار آزمایش اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد - نمونه آزمایش اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد (دو نمونه گزارش کار)

گزارش کار آزمایش اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد - نمونه آزمایش اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد (دو نمونه گزارش کار) دسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 1194 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 25

دو نمونه گزارش کار آزمایش اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

دو نمونه گزارش کار آزمایش اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد

تعداد صفحات: 25 (دو نمونه گزارش کار)

نوع فایل: word

فهرست مطالب نمونه اول:

هدف

وسایل آزمایش

نمونه

روش آزمایش

تحلیل نتایج

نتیجه گیری

فهرست مطالب نمونه دوم:

چكیده

مقدمه

ادبیات پژوهش

متن تحقیق

فرضیه تحقیق

متغیرهای آزمایش

شیوه اجرا و طرح آزمایش

شیوه اجرا

دستورالعمل به آزمودنی

نتایج آزمایش

بحث و تفسیر

گزارش بالینی

پیوست ها

تفاوت میانگین ها

بخشی از متن فایل نمونه اول:

روش آزمایش :

آزمودنی را درمقابل خود نشاندیم، چشمانش را بستیم و مدادی را در دستش قرار دادیم. یک برگ کاغذ میلی متری ویک عدد خط کش که بر روی ضلع پایین کاغذ قرار گرفته بود در مقابلش بر روی میز قرار دادیم. وبه او گفتیم که باید با دست چپ خط کش را نگه دارد.خط کش دوم را در ده سانتی خط کش اول وبه موازات آن قرار دادیم. خط کش دوم به عنوان نشانه مورد استفاده قرار می گرفت. در این شرایط مراحل آزمایش را آغاز کردیم.

مرحله اول. هدف این مرحله بررسی این واقعیت بود که آزمودنی در حالیکه فقط از توانایی حسی ــ حرکتی خود استفاده می کند، با چه دقتی می تواند فاصله را ارزیابی کند. دست آزمودنی را گرفتیم و نوک مداد او را در مقابل ودر انتهای سمت چپ کاغذ میلی متری قرار دادیم وبه او گفتیم که از طرف خود به طرف ما خطوط ده سانتی رسم کند و برای اینکه بداند خط ترسیمی ده سانت شده یانه به او گفتیم که خط کش دیگری در ده سانتی خط کش شما قرار دارد. این خط کش برای 5 تمرین اول سر جایش قرار دارد. پس از رسم 5خط خط کش دوم را برداشتیم ودست آزمودنی را گرفتیم و نوک مدادش را در نقطۀ دیگری که یک سانت داز نقطۀ اول فاصله داشت قرار دادیم. وازاو خواستیم یک خط ده سانتی رسم کند. این عمل مرتباً تکرار شد تا 20 خط بدین طریق رسم شد.(جمعاً 25خط) در این اوضاع از دادن هر گونه تفسیری خودداری می کردیم. سپس کاغذ را عوض کردیم بدون آنکه آزمودنی خطوط را ببیند.

مرحلۀ دوم. هدف این مرحله تأثیر آگاهی از نتایج بر عملکرد جاری بود.

برای 5تمرین اول خط کش دوم را سر جایش قرار دادیم وبعد از آن نشانه را برداشتیم و از آزمودنی خواستیم 20خط ده سانتی رسم کند. در این مرحله در هر ترسیم طول خط ترسیمی را به اطلاع آزمودنی می رساندیم. پس از ترسیم خطوط کاغذ را عوض کردیم. بدون آنکه آزمودنی خطوط را ببیند.

مرحله سوم. تکرار دقیق مرحله اول. هدف این مرحله آن بود که ثابت کنیم که آگاهی از نتایج در مرحله دوم، نتایج مرحله سوم را تحت تأثیر قرار می دهد یعنی کاری که در مرحلۀ دوم انجام گرفته موجب یادگیری شده است. به عبارتی آگاهی از نتایج عملکردهای بعدی را تحت تأثیر قرار می دهد.

تحلیل نتایج :

1ــ برای هر یک از موقعیتها میانگین و انحراف استاندارد طول 20خط آخررا محاسبه کردیم. طول خط ترسیمی از روی خطی که عمود بر خط مبدأ اخراج گردیده بود اندازه گیری کردیم. ........

بخشی از متن فایل نمونه دوم:

شیوه اجرا:

در ابتدا روی هر سه صفحه كاغذ شطرنجی میلیمتری، دو خط به موازات هم و به فاصلة cm10 رسم می كنیم. البته در هنگام رسم این دو خط باید این نكته را در نظر داشت كه مداد را زیاد فشار ندهیم تا اثر آن روی كاغذ قابل لمس نباشد، آزمودنی و آزماینده هر دو پشت یك میز روبروی هم می‌نشینند و جای آزمودنی باید راحت بوده و وی نیز بر میز تسلط داشته باشد. حال صفحه های شطرنجی را جلوی وی می گذاریم چشم بند را به وی می دهیم تا چشمانش را كاملاً بپوشاند تا نتواند صفحه شطرنجی را ببیند. یكی از خطوط رسم شده خط پایه و دیگری خط معیار نام دارند.

دستورالعمل به آزمودنی:

این آزمایش است برای بررسی عملكرد شما و اثر آگاهی بر روی آن. البته از شما می‌خواهیم كه چشم بند را روی چشمان خود به گونه ای قرار دهید كه جلوی دید شما را كاملاً بگیرد. بعد مداد را در دست خود بگیرید. از خط پایه كه من نوك مداد در دست شما را روی آن قرار می‌دهیم به سمت بالا و خط معیار خطی رسم كنید. شما به هیچ وجه اجازه اینكه دست خود را در هنگام رسم خط بلند كنید و دوباره دنباله خط را بكشید ندارید. ابتدا 5 خط را به صورت تمرینی رسم می كنید، كه در این حالت من خط كشی را روی خط معیار برای آگاهی شما نگه خواهیم داشت. پس از آن باید 20 خط رنگی هم رسم كنید . منتهی این 20 خط را بدون اینكه از محل خط معیار آگاهی داشته باشید رسم خواهید كرد. خط كشی روی خط پایه است كه من آن را برای شما در تمام مراحل نگه می دارم تا محل خط پایه را تشخیص دهید.»

مرحله1: ابتدا دو خط كش را روی خط معیار و پایه قرار می دهیم و با دست نگه می‌داریم تا جابجا نشوند. مداد را به دست آزمودنی می دهیم. سپس از او می خواهیم كه از خط پایه به خط معیار 5 خط را به عنوان تمرین رسم كند. البته قبلاً باید دستورالعمل آزمایش را به وی بدهیم.

بعد از اینكه آزمودنی 5 خط تمرینی را رسم كرد خط كشی را كه روی خط معیار نگه داشته بودیم،‌‌ برمی‌داریم و آزمودنی باید 20 خط را خودش بكشد. در جریان این كار ما فقط نوك مدادش را روی خط پایه قرار می دهیم و به او چیزی درباره عملكردش نمی‌گوییم . پس از اینكه این 20 خط را كشید اگر آزمودنی خسته بود و نیازی به استراحت داشت می تواند چشم بند را بردارد و به استراحت بپردازد.

مرحله 2: مرحله 2 نیز مانند مرحله اول می باشد، با این تفاوت را در این مرحله بعد از كشیدن هر خط بوسیله آزمودنی، آزماینده بازخوردی از نحوه عملكرد آزمودنی به وی می دهد. این بازخود به صورت بیان فاصله انتهای خط رسم شده بوسیله آزمودنی با خط معیار، توسط آزماینده می باشد به عبارتی متغیر مستقل كه همان بازخورد طول خط است،‌‏ فقط در مرحله 2 اعمال می شود.

مرحله 3: این مرحله كاملاً مانند مرحله یك اجرا می شود و مانند مرحله نیست كه بازخورد داده شود نكاتی را كه در انجام این آزمایش مطرح اند به قرار زیر می باشند:‌

1- میزان انحنای خطوط اهمیتی ندارد فقط فاصله بین نقاط شروع و پایان ملك عملكرد هستند.

2-متغیر مستقل فقط در مرحله 2 اعمال می گردد.

3-در بین مراحل اگر آزمودنی خسته شده، می تواند در انتهای هر مرحله چشم بندش را بردارد و استراحت كند.

4-می توانیم برای اینكه خط ها روی هم رسم شوند یا فاصله شان زیاد نگردد، نقطه شروع را برای آزمودنی مشخص و تعیین نماییم.

5-هیچ گاه نیابد آزمودنی خطی را ناپیوسته رسم كند.

6-كشیدن خط می‌باید از پایین به بالا باشد، به صورتی كه آزمودنی در رسم خطوط راحت نباشد. چون اگر راحت باشد، نوعی مهارت سنجی است. اما ما فقط می‌خواهیم تغییر عملكرد را بر اثر داده بازخورد بسنجیم.

نتایج آزمایش :

با توجه به نمرات t استودنت بدست آمده و مقایسه آنها با اعداد جدول در سطوح 01/0 و 05/0 با درجات آزادی 19= نتیجه گیری می شود كه:

اولاً های بدست آمده از های جدول كوچكترند و ثانیاً: های بدست آمده با هم برابرند پس فرض صفر را با احتمال 99/0 و 95/0 تأئید می گردد. یعنی آگاهی روی عملكرد در این مورد .......

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

برچسب ها : نمونه ازمایش اثرآگاهی از نتایج بر عملکرد , نمونه آزمایش اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد , گزارش کار اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد , آزمایش اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد روانشناسی تجربی , تاثیر آگاهی از نتایج بر عملکرد , تحلیل آزمایش اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد , آزمون تاثیر آگاهی از نتایج بر عملکرد , آزمایش اثر آگاهی از نتایج بر عملکرد

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر